Havebord, model Petrosphere

28.400,00 kr.45.400,00 kr.

Petrosphere designet blev lanceret i maj 2024 og er inspireret af, hvad Oxley`s Furniture mener er neolitisk kunst, de udskårne stenkugler, der blev efterladt af ur folk, der boede på de britiske øer for omkring 5.000 år siden. Ingen ved, hvad disse indviklede udskæringer var til, eller hvordan de på et tidspunkt før metalbrug blev udskåret. Oxley`s overbevisning er, at de blev udskåret for deres taktile følelse, og de har indarbejdet denne idé i Petrosphere-designet. Der er brugt et af de mest indviklede designs, der findes som grundlag for alle Petrosphere bordplader og det taktile element i lænestolen.

Petrosphere bordpladen har et fascinerende design, der repræsenterer 3 af de originale kugler udskåret for alle disse århundreder siden.

Ved 1300-bordet (1,3 m i diameter) sidder komfortabelt 4 personer, ved 1600-bordet (1,6 m i diameter) er der god plads til 6 personer og ved 1900- bordet (1,9m i diameter) er der plads til 8 personer.

Som alle de andre luksuriøse udendørsmøbler fra Oxley´s er Petrosphere designet håndlavet af raffineret genbrugsaluminium. Hvert stykke er konstrueret som ét sammenstykket af mange individuelle sandstøbninger. Når det er færdig, er hvert bord individuelt udført i kundens eget valg af farve og pudestof. Produktionen sikrer, at hvert stykke er fuldstændig vejrbestandigt, uanset hvor i verden det er placeret samt er fuldstændig vedligeholdelsesfrit. Alle produkter fra Oxley´s, er beregnet til at holde generationer.

Kontakt os for tilbud på netop det det sæt og størrelse som du er interesseret i.

 

 

 

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 37 kg
Størrelse 78 × 78 × 130 cm
Farve

Antracit, Cotsworld grøn, Elfenben, Mintblå, Mokka

Størrelse

1300, 1600, 1900

Du kunne også være interesseret i...